Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Carnaval 2024: Boerenbruiloft + Tiroler Matinee + Troanentrekkersbal

13 februari om 12:00

Boerenbruiloft

Tegen de klok van 10.00 uur halen de leden van CV De Plekkers met hun President Paul en de gezelschappen van Jeugdprins Thijs d’n 2e en Prins Thijs samen met dweilorkest Schoeks Toe het boerenbruidspaar Eric Smaak en Piet Peters op voor hun grote dag.

Om 12.00 uur begint de boerenbruiloft waarbij het boerenbruidspaar op ludieke wijze in de onecht wordt verbonden in de grote zaal van Het Plekkerspaleis. Wilt u meegenieten van de enorme gezelligheid, humor en vrolijkheid tijdens de ceremonie? Zet het dan in uw agenda! Dit is een moment om nooit meer te vergeten.

Na de huwelijksvoltrekking is er de gelegenheid het boerenbruidspaar te feliciteren en na te praten onder het genot van een lekkere kom erwtensoep.

Tiroler Matinee

Aansluitend op de boerenbruiloft barst het feest los met het internationaal befaamde toporkest Wir Sind Spitze! Met de foutste guilty pleasures, onontdekte pareltjes en natuurlijk hun hit “Hey Rosie” denderen deze mannen over je heen zonder ook maar één spaander van de dansvloer heel te laten. Een feest der herkenning maar dan anders.

Wir sind SPITZE! “een beetje fout, maar wel lekker!”

En dan zijn we er nog niet, want ook ToeterThijs & Thomas brengen het publiek graag in de juiste feeststemming met de beste hits uitgevoerd in een alphoornjasje. Denk hierbij aan nummers van Rowwen Heze tot Schürzenjäger en van Brings tot Snollebollekes en vele anderen! Kortom, met hun klanken komt de feestganger wel akelig dicht bij het Oostenrijkse sfeertje!

Bent u erbij? De entree is ook vandaag gratis.

Troanentrekkesbal

Helaas komt aan al het moois een eind en is de denderende trein op haar eindstation aan het arriveren. Samen met u en onze huis DJ Servé willen we dit grootse spektakel dan ook afsluiten met de grote finale en de welbekende ‘troanen’. Met hart en ziel hebben we hopelijk voor u allen weer een topweek aan festiviteiten kunnen organiseren.

Want carnaval, dat vier je samen!

Gegevens

Datum:
13 februari
Tijd:
12:00

Organisator

De Plekkers
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Sportcafé de Tinnegieter
Leigraaf 2
Beuningen, Gelderland 6641DH Nederland
+ Google Maps