Online carnavals uitzending

Inmiddels weet iedereen dat we dit jaar geen regulier carnaval kunnen vieren.Wij kunnen echter, als CV de Plekers, dit niet zomaar naast ons neerleggen. Daarom zullen wij op zaterdag 6 februari 2021, aanvang 20.00 uur een Online Carnavals Uitzending organiseren. Tijdens deze uitzending zullen wij ook een quiz organiseren in drie delen. Wij hebben drie fantastische duo’s bereid gevonden deze quiz aan jullie te presenteren. Wie dit zijn houden we nog even geheim.

Het is mogelijk om deel te nemen aan deze quiz, maar ook alleen het bekijken van de Online Carnavals Uitzending is mogelijk. Op zaterdag 6 februari zullen wij aan het eind van de middag op onze social media (Facebook & Instagram), alsmede op onze website de link plaatsen waarop de Online Carnavals Uitzending te volgen is. Tijdens de Online Carnavals Uitzending zullen wij uitleggen hoe je deel kunt nemen aan de quiz. Mocht u geen toegang hebben tot onze social media, dan kunt u zich ook aanmelden via pr@cvdeplekkersbeuningen.nl Dan zullen wij u per mail de link toezenden. Uiteraard is een quiz zonder winnaars niet mogelijk, dus er zullen ook drie prijzen verloot worden.

Ook dit jaar willen we de Grolsch Bokaal uitreiken. Wij doen dan ook een oproep aan carnavalsverenigingen/carnavalsgroepen en aan de deelnemers van de optocht in “Eikelenburg” (Beuningen) om een video aan te leveren hoe carnaval eruitziet in Coronatijd. Het filmpje mag max. 20 seconden duren en kan worden ingezonden naar pr@cvdeplekersbeuningen.nl Let op: inzendingen langer dan 20 sec. worden uitgesloten van deelname. Een onafhankelijke jury zal het meest originele filmpje uitroepen tot winnaar van de Grolsch Bokaal 2021.

Wij zien u graag op zaterdag 6 februari 2021!

Deel:Deel op FacebookDeel op Twitter
  • Abonneer je op onze nieuwsbrief!

  • Aankomende activiteiten

  • Prinsengezelschap 2019-2021

  • Jeugdgezelschap 2019-2021

  • Social Media Icons Powered by Acurax Web Design Company