Carnavalsoptocht en Zotte Zondag Party

Wanneer:
11 februari 2018 @ 13:30
2018-02-11T13:30:00+01:00
2018-02-11T13:45:00+01:00
Kosten:
Gratis

Eikelenburg is nog altijd zeer verheugd dat zo vele enthousiaste deelnemers zich ieder jaar weer aanmelden voor deze optocht, welke inmiddels al sinds jaren is uitgegroeid tot één van de allermooiste optochten van de regio. Vele individuelen, loopgroepen en wagens zetten hun beste beentje voor om hun ludieke carnavalscreaties uit te dragen aan het massale publiek dat zich langs de route heeft verzameld. Een ieder kan meedoen aan deze geweldige optocht. Helemaal alleen of juist samen met familie, bekenden, collega’s uit de buurt, vereniging of werkkring… Iedereen is van harte welkom. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Marc of Joke van Velp, tel.: 024-6775663.

Aanmelden als deelnemer is mogelijk tot maandag 5 februari.

Omwille van de optocht heeft het gemeentebestuur carnavalsvereniging De Plekkers toestemming verleend de Wilhelminalaan en de te volgen route voor alle verkeer af te sluiten. Wij verzoeken u dan ook vanwege veiligheidsoverwegingen de route zo veel mogelijk autovrij te maken. Middels afzettingen en-of verkeersregelaars zullen de wegen vanaf 12.45 uur afgesloten worden. Vriendelijk doch dringend verzoeken wij eenieder te allen tijde de verkeersmaatregelen en aanwijzingen van de bevoegde verkeersregelaars op te volgen.

Route:
Burgemeester Gerardtslaan – Lavendelstraat – Burgemeester Verstraatenlaan – Anemoonstraat – Begoniastraat – Lavendelstraat – Molenstraat – Christinastraat – Beatrixplein – Amaliaplein – Burgemeester Gerardtslaan – Wilhelminalaan.
De ontbinding van de optocht is bij de rotonde van de Burgemeester Gerardtslaan/Wilhelminalaan.

Tussen 12.00 en 13.15 uur dienen deelnemers zich op te stellen in de Wilhelminalaan op de voor hen aangewezen plaats. Om 13.30 uur zal de grote carnavalsoptocht starten vanaf de rotonde Burgemeester Gerardtslaan – Wilhelminalaan te Beuningen.

Prijsuitreiking:
De prijzen voor de jeugd tot 10 jaar en ook de jeugd tot 14 jaar, zullen om 17.00 uur worden uitgereikt bij jeugdcarnaval De Eikeltjes, in de partyzaal van De Tinnegieter. Aansluitend zullen de overige prijswinnaars bekend gemaakt worden in de grote zaal van het Plekkerspaleis en zal Prins Danny de prijzen uitreiken.

Daarnaast zal hij ook de Grolsch-bokaal en de publieksprijs bekend maken. De muzikale omlijsting van deze middag en avond is in handen van DJ’s Jos en Glenn.

Deel:Deel op FacebookDeel op Twitter
 • Prinsengezelschap 2018-2019

 • Jeugdprinsengezelschap 2018-2019

 • Aankomende activiteiten

  dec
  13
  do
  20:00 Kerstbingo @ Sportcafé de Tinnegieter
  Kerstbingo @ Sportcafé de Tinnegieter
  dec 13 @ 20:00
  De zaal gaat open vanaf 19.00 uur. Op onze bingo kunt u diverse prijzen winnen, van leuke accessoires tot een boodschappenmand.
  feb
  16
  za
  hele dag Rondbrengen carnavalskrant
  Rondbrengen carnavalskrant
  feb 16 hele dag
  Vanaf 16 februari kunt u in Beuningen onze carnavalskrant op de mat verwachten. Hebt u een nee-nee sticker en wilt u onze krant ontvangen? Neem dan contact met ons op via pr@cvdeplekkersbeuningen.nl Vanaf deze datum[...]
 • Social Media Icons Powered by Acurax Website Redesign Experts